Barcelona hentede som bekendt Ousmane Dembélé i Dortmund i det netop afsluttede transfervindue, men catalanerne var ikke det eneste storhold, som var interesserede i den franske angriber. Også Bayern München lagde en stor indsats for at få Dembélé til klubben.

epa05408717 New signing Ousmane Dembele warms up during the training kick-off of German Bundesliga soccer club Borussia Dortmund at the BVB training grounds in Dortmund, Germany, 05 July 2016. EPA/BERND THISSEN

Det er den nu tidligere tekniske direktør i FC Bayern München, Michael Reschke, som i et interview med den tyske avis Bild løfter sløret for, at man i den tyske storklub forsøgte at købe Dembélé tilbage i 2016. Her var Barca også allerede ude efter franskmanden.

-Vi forsøgte at hente Dembélé til Munchen, og vi gjorde alt, hvad vi kunne for, at det skulle lykkes. Han meddelte dog os, at han kun ville til Dortmund. Han var ikke klar til at tage skridtet til enten Bayern eller Barcelona, da han ville have spilletid og udvikle sig. Det er sandheden om Dembélé, fortalte Reschke til den tyske avis.

-Barca ville også have Dembélé i 2016 og han har været fan af dem, siden han var lille. Både vi og Barca vidste, at der var tale om en fantastisk spiller, men dengang kunne Barcelona ikke engang få den franske angriber til at skifte mening, afslutter tyskeren.

Et år efter var det som bekendt FC Barcelona, der endte med at løbe med det franske stortalent. Han blev hentet til Camp Nou for 105 millioner euro plus 40 millioner euro i forskellige variabler, i danske kroner omregnet til 880 millioner.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca-stjerne lejes ud