Fred er fløjet til England sammen med det brasilianske landshold, og kan muligvis slå to fluer med et smæk, ved at fuldføre en transfer til Manchester United.

Foto: Buda Mendes/Getty Images

Brasilien træner i denne uge i London, før de rejser til Anfield, hvor de skal møde Kroatien på lørdag som en del af forberedelserne frem mod VM i Rusland.

Selecâo – landsholdets øgenavn – flyver derefter videre til Wien, hvor de skal møde Østrig, inden det går løs mod Schweiz i Rostov den 17. juni.

United ser helst, at man afslutter en handel med den 25-årige Fred før VM starter, og i sidste uge kom det frem, at de to parter næsten var nået til enighed. Freds agent, Gilberto Silva, fløj i sidste uge til London, og det formodes, at han har holdt møder med Manchester United. Det skriver Manchester Evening News.

Fred bekræftede på et pressemøde i Rio de Janeiro i sidste uge, at hans repræsentanter havde afholdt forhandlinger med Manchester United, eftersom et skifte til Manchester City i vinterens transfervindue ikke blev til noget.

Læs også: SHOP-AMOK: Klopp får grønt lys til at hente disse fire spillere

– Der har været nogle avancerede forhandlinger siden januar, da jeg næsten skiftede til City, fortalte Fred på et pressemøde i Rio de Janeiro.

– Efter City-samtalerne, snakkede United sammen med Shakhtar og mine agenter. Og i dag, hvis jeg ikke tager fejl, er der meget stor interesse fra United.

– Det eneste, jeg fokuserer på lige nu, er VM. Mine agenter ordner alt det andet. Jeg gør mit arbejde på banen, og så håndterer Gilberto Silva resten. Mine repræsentanter kigger på, hvad der er det bedste for mig.

City afgav et bud på 50 millioner euro for Fred i januar – 10 millioner euro mindre end hans frikøbsklausul – og selv om det ikke blev til noget, så ser det stadig ud til, at Fred er på vej til Manchester.

Læs også: Efter besøg på hospital: Så længe er Salah ude