af: Emil Plovgaard

Liverpools målfarlige angriber, Mohamed Salah, pådrog sig en skulderskade under Champions League-finalen i Kiev. Han kan dog stadig nå at blive klar til VM i Rusland, hvor han skal tørne ud for Egypten. Det fortæller landsholdets læge, Mohamed Abu al Ela.

En grædefærdig Mohamed Salah må forlade græstæppet på det olympiske stadion i Kiev. Liverpool ender med at tabe finalen 1-3 til Real Madrid. Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Muligheden for at han kan blive klar i tide, blev offentliggjort på Twitter af det egyptiske fodboldforbund og det egyptiske landshold.

Læs også: Wijnaldum: Vi kan ikke ændre på det

Landsholdets læge, Mohamed Abu al Ela, har modtaget informationer fra Liverpools lægestab, som foretog en røntgenundersøgelse af Salahs skulder. Det skriver Efe.

Læs også: Enlig hooligan angriber fredelige Liverpool-fans: Efter ét slag er han slået ud

– Resultatet af røntgenundersøgelsen er, at spilleren har pådraget sig en ledbåndsskade i skulderen, fortæller den egyptiske læge lørdag aften. Han tilføjer også, at han er optimistisk omkring muligheden for at Salah kommer til at spille ved VM.

Læs også: 1.000.000.000: Liverpool har fundet frem til Coutinhos afløser

Skaden skete, da Salah – som har scoret 44 mål i alle turneringer for Liverpool i denne sæson – var i en duel om bolden med Real Madrids forsvarsspiller, Sergio Ramos, i det 25. minut af Champions League-finalen på NSC Olimpiyskiy Stadium i Kiev.

Læs også: Dansk landsholdsstjerne skifter klub efter VM: Disse klubber er lune på ham

Den egyptiske angriber var naturligvis i store smerter, efter hans venstre skulder havde landet forkert på det hårde underlag.

Læs også: Afsløring: Derfor blev Klopp og Buvac uvenner

Omkring fem minutter efter, forlod Salah banen i tårer, da han blev tvunget til at skulle forlade den største kamp i hans foreløbige karriere.

Læs også: Denne VM-trøje er vildt populær: Den kan blive din for 500 kroner