Liverpools midtbanegeneral, Georginio Wijnaldum, indrømmer, at skaden til Mohamed Salah så tidligt i Champions League-finalenederlaget mod Real Madrid havde en indflydelse på deres præstation.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 27: Georginio Wijnaldum of Liverpool during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Liverpool at White Hart Lane on August 27, 2016 in London, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Kampen var stadig uden mål, da Jürgen Klopps mandskab midtvejs i første halvleg, måtte skifte angriberen med de 44 mål ud. Egypteren landede uheldigt og forvred sin skulder efter en duel med Sergio Ramos.

Liverpools spillere havde svært ved at tilpasse sig de nye justeringer, og det blev aldrig godt uden deres målmaskine i front. Real Madrid udnyttede dette til fulde, og vandt finalen med 3-1. Loris Karius, Liverpools mand i buret, var indblandet i to af målene til Real Madrid. Gareth Bale stod dog også for et fremragende saksesparksmål.

Læs også: Avis: Liverpool-skifte er 99 procent sikkert

– Det var et stort slag for os. Det kunne man se på den måde, vi reagerede på, efter skaden.

– Jeg syntes, at da han [Mohamed Salah] var på banen, gjorde vi det godt i 25 minutter. Men efter skaden var der mindre offensive takter end før.

– Disse ting sker, og det måtte vi affinde os med, men det var svært.

Læs også: Afstemning: Hvem skal være ny træner for OB?

Da han blev spurgt om, hvad Klopp sagde til spillerne i omklædningsrummet i pausen, svarede hollænderen følgende.

– Han fortalte os, at det så ud som om, vi var knuste af at se Mo blive skadet. Men at vi blev nødt til at lade det passere og ændre vores måde at spille på, fordi vi ikke kunne ændre det, der var sket.

– Nogle gange sker disse ting i fodbold. Det er meget frustrerende, men vi kan ikke ændre på det.

Læs også: 1.000.000.000: Liverpool har fundet frem til Coutinhos afløser