af: Emil Plovgaard

Emre Can og fem andre. Sådan præsenterer den italienske sportsavis, Tuttosport, Juventus’ kommende transfervindue til sommer. Et skifte har blandt andet med Champions League-finalen den 26. maj at gøre.

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images,

Emre Can ligner en mand, der skifter til Italien, når sæsonen for Liverpools vedkommende er afsluttet. Selv om det ikke er officielt bekræftet endnu, så hersker der en boblende optimisme i Italien – der begyndte med en artikel fra Corriere dello Sport – om, at Liverpools midtbanespiller, Emre Can, vil bosætte sig og spille i Torino i næste sæson.

Annoncering forventes at komme efter den 26. maj – det kommer helt an på, om The Reds vinder Champions League eller ej – og den vil kickstarte Juventus’ sommertransfervindue.

Som om det ikke var nok, så har Tuttosport også valgt at sætte tal på, hvor sandsynlig denne handel egentlig er. Og Cans skifte til Italien er – ifølge avisen – 99 procent sikkert. Så hvis du har i sinde at deltage i et væddemål med din, eller dine, kammerater i din kommende fremtid, så er det her nok et, du bør vinde på.

LÆS OGSÅ: Forfærdelig nyhed: Tidligere Premier League-stjerne er død i bilulykke

Can, der i øjeblikket er ude med en skade, har stadig en chance for at komme med til Champions League-finalen i Kiev på næste lørdag. Den tyske landsholdsspiller er dog ikke med til VM, idet han blev udeladt af Joachim Löws trup.

Tuttosport beretter dog, at det er positivt for Juventus’ fans. På grund af udeladelsen, vil han nemlig få mere tid til at blive kampklar i. I øvrigt vil han heller ikke kunne pådrage sig unødvendige skader under en slutrunde.

Dermed er der nu to markante italienske aviser, der ser denne handel som endegyldig, og det vil kræve en markant u-vending, hvis det ikke skulle ske.

LÆS OGSÅ: Gerrard vil genskabe Rangers: Disse stjerner vil han hente