af: Emil Plovgaard

Steven Gerrard har siden starten af maj fungeret som træner for den skotske traditionsklub, Rangers FC. Den tidligere Liverpool-legende håber nu på at genskabe de beundringsværdige traditioner, som den skotske klub er kendt for. 

Foto: Stu Forster/Getty Images

Til det formål, skal han først og fremmest have skabt sig en kraftfuld trup, der kan spille med i den øverste top af den skotske Premiership. Derfor har han kigget mod Premier League, hvor han spillede fra 2002 til 2016.

Han har også kigget mod sin tidligere klub, Liverpool FC, hvor han har fundet et par stjerner, han gerne vil hive med sig til det skotske højland.

LÆS OGSÅ: Everton ansætter ny sportsdirektør – kun ét døgn efter managerfyring

Blandt andet skriver Yahoo Sport, at Gerrard vil gå efter at tilknytte sin tidligere holdkammerat, Jermain Defoe. Derudover vil han forsøge at overbevise Jürgen Klopp om at udlåne Dominic Solanke, der til daglig spiller for The Reds.

Defoes lønninger kan dog blive et alvorligt bump på vejen. The Daily Report melder, at Bournemouth-angriberen koster i omegnen af 500.000 kroner ugentligt.

Det er dog ikke kun Defoe, Gerrard prøver at få med sig til Skotland. Den tidligere holdkammerat, den slovakkiske midtstopper, Martin Skrtel, meldes også på vej til Rangers.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er alle spillerne der skal med til VM

I den netop overståede sæson lod Rangers gå hele 50 mål ind i 38 kampe. Et tal, der skal forbedres væsentligt, hvis man vil følge med mestrene fra Celtic, der kun lukkede 25 – altså halvdelen – ind i samme antal kampe.

I en sæson med 21 sejre sluttede Rangers på en tredjeplads. De evige rivaler, katolikkerne fra Celtic, kunne hive guldet hjem med 82 point – 12 flere end Rangers. Aberdeen kunne hænge sølvmedaljerne rundt om halsen.

Med Steven Gerrard ved roret, vil Rangers forsøge at hale ind på Celtic i næste sæson, og den tidligere Liverpool-dynamo har fået et anseeligt transferbudget for at få tingene til at ske.