af: Emil Plovgaard

Liverpool solgte i vinterens transfervindue Philippe Coutinho til FC Barcelona, og har endnu ikke fundet ud af, hvem der skal erstatte den brasilianske magiker på Anfield.

Foto: Peter Byrne/PA Wire. 

Takket være Jürgen Klopp har man dog ikke kunnet mærke, at Coutinho ikke er en del af Liverpool-holdet længere. Den tidligere Inter Milan-offensivspiller har været fint erstattet af Liverpools forreste tre; Roberto Firmino, Sadio Mané og Mohamed Salah.

Liverpool mangler dog stadig et kvalitetskøb denne sommer for at erstatte ham helt og holdent.

Læs også: Afsløring: Derfor stopper Erik Johansson i FCK

Hvis artikler fra flere spanske medier skal tros, så har Liverpool afgivet et stort bud på Marco Asensio fra Real Madrid. Buddet er dog blevet afslået.

AS skriver i torsdag, at Klopp i første omgang forsøgte sig med et bud på £44 millioner – og efter Coutinhos afgang, steg buddet angiveligt til hele £131 millioner. Madrilenerne har dog takket nej til den store sum penge.

Læs også: Dansk landsholdsstjerne skifter klub efter VM: Disse klubber er lune på ham

Det spanske medie skriver også, at Real Madrid – ved begge bud – svarede på samme vis; nemlig, at Asensio ikke ville forlade Bernabeu.

Den 22-årige Madrid-stjerne er en af de mest talentfulde unge playmakere i verden. I denne sæson har han optrådt hele 52 gange for de forsvarende, europæiske mestre. Det er der kommet 11 mål og seks assists ud af. Det skal dog lige siges, at han kun har været med i startopstillingen 28 gange.

Asensios nuværende aftale med de spanske giganter udløber i 2023, og ifølge AS, er der inkluderet en frikøbsklausul på hele 700 millioner euro i kontrakten.

Læs også: Afsløring: Her er de fem hurtigste spillere i Champions League i år

Philippe Coutinho og FC Barcelona gik næsten ubesejret gennem La Liga i denne sæson. Den eneste kamp, man tabte – ud af 38 – var i næstsidste runde mod Levante. Den blev tabt med 4-5.