Champions League i denne sæson er snart ved at være nået til vejs ende. Lørdag kulminerer det hele med en finale mellem Liverpool FC og Real Madrid i den ukrainske hovedstad, Kiev. 

Mohamed Salah med sin ikoniske jubelscene på Etihad Stadium i Manchester. I baggrunden ses en Roberto Firmino, der også – på sin vis – jubler over målet. Foto: Getty Images

I den anledning har det europæiske fodboldforbund, UEFA, selv afsløret de fem hurtigste spillere forud for finalen.

Liverpool og Real Madrid støder ind i hinanden i morgendagens Champions League-finale i Kiev. Begge mandskaber håber på at kunne tilføje endnu et trofæ til deres efterhånden allerede store trofæsamlinger.

De hurtigste spillere er blevet målt ved den højeste hastighed, som de har opnået i løbet af en kamp.

UEFA har valgt at afsløre, hvem der er hurtigst i denne sæson. Følgende fem er blevet målt til at have de hurtigste ben:

1 – Mohamed Salah – 33,8 
2 – Marcus Rashford – 33,5
3 – Kyle Walker – 33,3
4 – Ousmane Dembélé – 33,3
5 – Kostas Manolas – 33,1

Vildt: Fans skal af med over 60.000 kroner for en billet til Champions League-finalen!

Det er endnu engang Mohamed Salah, som snupper titlen. Salah har fået målt en hastighed på imponerende 33,8 km/t, udelukkende i Champions League-turneringen i denne sæson.

På 2. pladsen finder vi Manchester Uniteds Marcus Rashford. Den unge angriber er kendt for sin hurtige og direkte spillestil.

Tredjepladsen indtages ligeledes af en spiller fra Premier League. Der er tale om Manchester Citys Kyle Walker, der på højre flanke har formået at ramme en topfart på 33,3 kilometer i timen.

På henholdsvis fjerde- og femtepladsen er der blevet plads til Barcelonas Ousmane Dembélé og AS Romas Kostas Manolas. Franskmanden nåede en fart på 33,3 km/t, mens Romas midtstopper ‘kun’ ramte 33,1 km/t.

Avis: Liverpool-skifte er 99 procent sikkert