Liverpool- og Real Madrid-fans kan se frem til at skulle af med skyhøje beløb, såfremt de i sidste minut vil tilegne sig en billet til Champions League-finalen.

LIVERPOOL, ENGLAND – MARCH 24: Liverpool Fans during the Barclays Premier League match between Liverpool and Wigan Athletic at Anfield on March 24, 2012 in Liverpool, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Real Madrid håber på at kunne løfte Champions League-trofæet for tredje år i træk, når de i morgen aften møder Liverpool i Kiev.

I mellemtiden er Liverpool på udkig efter klubbens første europæiske titel siden 2004/05-sæsonen.

Avis: Liverpool-skifte er 99 procent sikkert

Begge klubber har udsolgt deres respektive sektioner, som hver især indeholder 16.626 billletter. På det olympiske stadion i Kiev er der i alt plads til 63.000 tilskuere.

Men fans fra begge klubber kan se frem til at skulle give astronomiske pengesummer, såfremt de vil have en billet til finalen i sidste øjeblik.

Er der stadig billetter til Champions League-finalen?

Liverpool- og Real Madrid-fans kan stadig købe billetter til morgendagens opgør. Det sker dog på billetsider som StubHub – en hjemmeside, som sælger billetter til højere priser end den oprindelige.

StubHub har en bred palet af billetter tilgængelige. Liverpool-tilhængere kan se frem til at skulle af med op mod 63.000 kroner for en billet. Det skriver Daily Star.

Imens kan fans af Real Madrid nøjes med at skulle slippe omkring 50.000 kroner for den dyreste billet.

Finalen spilles, som skrevet, i morgen klokken 20.45. For danskere, der ikke har kunnet få en billet til kampen, så kan den ses på TV3+. Der er optakt fra klokken 17.00.

Jürgen Klopp afslører Liverpools planer for transfervinduet: Henter stjernespiller for £60 millioner