af: Emil Plovgaard

Efter F.C. Københavns 4-1 sejr over AGF i Parken i går – og dermed kvalifikation til den 1. runde af Europa League-turneringen – løftede træner Ståle Solbakken sløret for, at der var dårlige nyheder på vej for FCK.

Erik Johansson forsøger sig med et saksespark. Foto: Ronbog / Getty Images

Og københavnermediet, Copenhagen Sundays, kan erfare, at der er tale om Erik Johansson, som stopper karrieren. Forsvarsspilleren er netop vendt tilbage fra en skade – til stor glæde for mange FCK-fans – men det er altså nu slut.

I Mixed Zone efter kampen fortalte Solbakken, at der var dårlige nyheder på vej til F.C. København.

Læs også: Lørdagens transferrygter: Real Madrid afslår bud på 1 milliard, Arsenal forhandler med svensker og Tottenham sætter pris på Alderweireld

– Jeg tror, der i løbet af tre-fire dage kommer en meget kedelig nyhed i forhold til noget spillerhalløj i FCK. Så må vi håbe, at vi også kan præsentere nogle positiv nyheder, fortalte nordmanden til de fremmødte pressefolk.

– Jeg siger det nu, så det ikke kommer som en bombe. Jeg kan ikke sige mere, afsluttede manageren.

En kryptisk melding, der fik de danske medier til at eksplodere i går. Fra flere kilder er det blevet fortalt, at det er Johanssons afgang, som Ståle varslede om, erfarer Copenhagen Sundays.

Læs også: Christian Eriksen blev Danmarks dyreste spiller: PSG står klar med £100 millioner

Nyheden skulle efter sigende være blevet overbragt til spillerne i omklædningsrummet efter gårsdagens storsejr.

Da nogle af spillerne forlod Parken, tilkendegav de, at de godt vidste, hvad deres træner talte om, men ingen ville afsløre noget.

Ifølge BT stopper Johansson på grund af forholdet til kæresten, Carina Berg, en svensk tv-vært, som er bosat i Sverige.

Erik Johansson er netop vendt tilbage efter mere end ni måneder som skadet. I comeback-kampen mod AGF, blev han både Man of the Match samt målscorer.

Læs også: Dansk landsholdsstjerne skifter klub efter VM: Disse klubber er lune på ham