af: Emil Plovgaard

Den danske midtbanespiller og landsholdsprofil, Christian Eriksen, har været fast mand hos Spurs de sidste fem år, og er blevet en af deres bedst præsterende spillere. Danskeren kan man nemlig altid regne med. Og hvis han bliver lukket ned af de andre forsvarere, står han altid klar med en sand frisparksperle.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

De stabile – og fornemme – præstationer for Tottenham Hotspur, har Paris Saint-Germain øjensynligt lagt mærke til. De står nemlig klar med et checkhæfte på hele 100 millioner pund for danske Christian Eriksen. Det skriver The Express.

Den danske midtbanespiller har netop afsluttet en af hans bedste sæsoner i Premier League, hvor det blev til 14 mål og 10 assists.

Læs også: Dansk landsholdsstjerne skifter klub efter VM: Disse klubber er lune på ham

Det har de franske mestre fra PSG fået øje på, og derfor tilbyder de – i følge The Express – 100 millioner pund for midtbanespilleren denne sommer.

Læs også: Wow: Superliga-klub giver den bedste fødselsdagsgave til ung spiller

Eriksen har været hos Spurs i fem år nu. Han ankom til den engelske hovedstad fra Ajax Amsterdam for sølle 11 millioner pund tilbage i 2013.

Læs også: Afsløring: Her er de fem hurtigste spillere i Champions League

Den 26-årige dansker har konsolideret sig som en af klubbens største stjerner, og sammen med Harry Kane er han en giftig trussel for enhver modstander.

Sammen med det danske landshold deltager han i VM i Rusland denne sommer. Dermed kan hans værdi stige endnu mere, end de 100 millioner pund, PSG i øjeblikket mener, han er værd.

Læs flere sportsnyheder på https://sport.dk/

De franske mestre skal ud og forsvare deres nyvundne titel. Det forventes, at der kommer til at ske store ændringer i hovedstad, da klubben tidligere på måneden har ansat Thomas Tuchel som træner.

Læs også: Jürgen Klopp afslører Liverpools planer for transfervinduet: Henter stjernespiller for £60 millioner