af: Emil Plovgaard

Premier League-sæsonen er muligvis slut, men der er stadig masser af fodbold forude med en kommende VM-slutrunde i vente.

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Arsenal har bekræftet, at Unai Emery tager over efter Arsene Wenger, mens West Ham bekræftet ansættelsen af Manuel Pellegrini på en tre-årig aftale.

Chelsea slog Manchester United i FA Cup-finalen, men hvad med Antonio Contes fremtid?

Et andet sted i London, sikrede Fulham sig oprykning til Premier League, da de slog Aston Villa i playoff-kampen i Championship sidste weekend.

Real Madrid afslår bud på 1 milliard kroner:

Spanske medier kunne i går melde, at Real Madrid har afslået to tilbud fra to unavngivne klubber fra Premier League for deres spiller, Marco Asensio. Buddene var i størrelsesordenen omkring 1 milliard kroner.

Læs også: Christian Eriksen bliver Danmarks dyreste spiller: PSG står klar med £100 millioner

Spørgsmålet er så, hvilke klubber, der har forsøgt at få Asensio væk fra Madrid? Liverpools Jürgen Klopp har førhen forsøgt at hente ham, mens Manchester United angiveligt fik afvist et bud på £88 millioner tidligere på måneden. Chelsea meldes også interesseret.

Arsenal indleder forhandlinger med Forsberg:

The Gunners har indledt samtaler med Emil Forsbergs agent vedrørende et skifte fra RB Leipzig. Det skriver det svenske medie SportExpressen.

Læs også: Dansk landsholdsstjerne skifter klub efter VM: Disse klubber er lune på ham

Et tilbud på mere end £45 millioner er efter sigende nødvendigt, hvis svenskeren skal lokkes væk fra den tyske klub.

Tottenham vil have £75 millioner for Alderweireld:

Tottenham-spillerens kontrakt har kun ét år tilbage i sig, men Daniel Levy vil ikke give rabat på en eventuel aftale.

Samtaler mellem Manchester United og forsvarsspilleren selv har angiveligt fundet sted, og Mauricio Pochettino er varm på en Anthony Martial i den anden retning – en byttehandel ser dog højst usandsynlig ud på nuværende tidspunkt.

Mourinho vil nemlig ikke miste Martial til en rival i ligaen – og Spurs’ fans vil ikke have ham.