af: Emil Plovgaard

Denne sæson er slut for fynboernes vedkommende. Efter skuffelsen mod AGF – hvor man røg ud med sammenlagt 4-6 – blev cheftræner Kent Nielsen afskediget.

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Fyresedlen kom i kølvandet på en skuffende sæson, hvor OB sluttede nummer 10 i rækken. Det er andet år i træk, at Kent ikke indfriede målsætningen om en placering i top-6, og derfor gav sportsdirektør, Jesper Hansen, ham sparket.

Fynboerne har dog endnu ikke peget på den person, som skal afløse Kent Nielsen. I den seneste uges tid har der været megen spekulation om netop denne stilling, idet den stadig er ubesat.

Læs også: Galt eller genialt? Fans har 50/50 trøjer på til Champions League-finalen

Diskussionen har længe kørt på de sociale medier, og nu kan du være med til at sætte dit personlige præg.

OB afsluttede deres sæson med et 2-3-nederlag på hjemmebane til AGF. Den nye sæson indledes med træningsstart den 18. juni.

Læs også: Lørdagens transferrygter: Real Madrid afslår bud på 1 milliard, Arsenal forhandler med svensker og Tottenham sætter pris på Alderweireld

For nylig gav man fuldtidskontrakt til den 18-årige Jonathan Harboe. Harboe er at finde i OB frem til sommeren 2021. Læs mere om det her.

Fynboerne har også gang i svingdøren denne sommer. Hele ni spillere kan nemlig risikere at skulle lede efter en ny arbejdsgiver. Læs mere om det her.

Den 27. maj slutter OB’erne endegyldigt af, når de møder Serie 3-klubben Korinth på udebane.

I denne afstemning kan du stemme på din favorit som kommende OB-træner.

[yop_poll id=3]