af: Emil Plovgaard

Fredelige Liverpool-fans, der befandt sig i den ukrainske hovedstad Kievs bymidte som optakt til Champions League-finalen senere i dag, blev i går angrebet af en hooligan i bar mave.

Arkivfoto. Dette er ikke et billede af hændelserne. Se videoen længere nede i artiklen. Foto: Carl Court/Getty Images

Den enlige hooligan gik til angreb på fredelige Liverpool-tilhængere nær et springvand – og han slog gentagne gange en mand i hovedet, før han blev råbt af af en anden forbipasserende.

Som svar på tilråbene, besluttede den enlige hooligan sig for at tilnærme sig personen. Det skulle han dog nok ikke have gjort. Efter ét slag faldt han til jorden – uden nærmere slåskamp.

Her kan du se videoen, hvor hooligan’en først slår gentagne gange på en uskyldig Liverpool-fan – en forbipasserende beslutter sig siden da at træde i karakter.

Det er ikke første gang, fredelige Liverpool-fans bliver angrebet i Kievs gader og stræder. Tidligere på ugen blev en Liverpool-tilhænger såret, da voldelige, ukrainske hooligans besluttede sig for at gå til angreb på en restaurant med Liverpool-fans.

Læs også: Christian Eriksen bliver Danmarks dyreste spiller: PSG står klar med £100 millioner

Champions League-finalen spilles i aften klokken 20.45. Real Madrid skal forsøge at hente klubbens tredje trofæ i træk, mens Liverpool gerne vil vinde den første europæiske titel siden 2004/05-sæsonen.

Læs også: Lørdagens transferrygter: Real Madrid afslår bud på 1 milliard, Arsenal forhandler med svensker og Tottenham sætter pris på Alderweireld

Kiev er vært for finalen i 2018, og den bliver spillet på NSC Olimpiyskiy, der også blev benyttet under EM i 2012.

Læs også: Nyheder fra Spanien: Liverpool byder £131 millioner på Coutinho-erstatning

I forbindelse med EM-slutrunden i Frankrig i 2016, angreb russiske hooligans også de engelske fans. Værst gik det for sig, da russerne gik til angreb i Marseille.

Læs også: Vildt: Fans skal af med over 60.000 kroner for en billet til Champions League-finalen!