Fodboldkarrieren er slut for Daniel Agger. Det meddelte landsholdsanføreren på Twitter, umiddelbart inden han indledte et pressemøde i Rosenhøj Boldklub, klubben hvor han spillede som dreng.

Daniel Agger indstiller karrieren meddeler han på et pressemøde torsdag d. 9 juni 2016 i sin gamle klub Rosenhøj Boldklub i Hvidovre. (Foto: Jens Astrup/Scanpix)

Daniel Agger indstiller karrieren meddeler han på et pressemøde torsdag d. 9 juni 2016 i sin gamle klub Rosenhøj Boldklub i Hvidovre. (Foto: Jens Astrup/Scanpix)

Af Emil Plovgaard

På pressemødet udtalte Daniel Agger:

“Jeg trækker stikket. Det har været svært, jeg har været i tvivl det sidste. Men jeg er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning.”

Daniel Agger fik sit gennembrud som teenager i Brøndby IF, som han i 2005 vandt det danske mesterskab med. I begyndelsen af 2006 drog han til Liverpool, hvor han også fortsatte sine imponerende præstationer på banen.

I 2014 vendte han så hjem til hjerteklubben igen, et ophold, som Daniel Agger dog efter sigende havde forventet lidt mere af.

På banen har han blandt andet været vice-anfører for Brøndby IF. Udenfor banen har Daniel Agger blandt andet stiftet sin egen velgørenhedsfond, Agger Foundation, som skal være med til at hjælpe børn i nød. Derudover er han ud over sin profession som fodboldspiller også en dygtig tatovør.

Som følge af sit arbejde som tatovør, har han naturligvis også mange tatoveringer selv. Blandt andet har han på sit håndled fået tatoveret Liverpools motto: “You’ll Never Walk Alone”.

Agger stopper karrieren i en alder af 31 år.

Læs også: Avis: Barcelona har fundet profils afslører