Juventus ser ud til at have deres erstatning for Dani Alves på plads. AC Milans Mattia De Sciglio er ankommet til Torino og venter i øjeblikket på at gennemgå et lægetjek.

VADUZ, LIECHTENSTEIN – NOVEMBER 12: Ciro Immobile (c) of Italy celebrates with teammates Andrea Belotti (l) and Mattia De Sciglio (r) during the FIFA 2018 World Cup Qualifier between Liechtenstein and Italy at on November 12, 2016 in Vaduz, Liechtenstein. (Photo by Valeriano Di Domenico/Getty Images)

Bianconeri er blevet kædet sammen med spillere som Manchester Uniteds Matteo Darmian og Real Madrids Danilo blandt andre i deres søgen på et nyt førstevalg på en ny højreback, men det er altså De Sciglio, som er blevet valgt.

Klubben delte dette billede på Twitter af den italienske landsholdsspiller på klubbens anlæg:

https://twitter.com/juventusfcen/status/887600522349490176?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Fnews%2Ffootball-breaking-juventus-to-complete-signing-of-ac-milan-player-20170719

Juve-boss, Massimiliano Allegri, har identificeret forsvarsspilleren som et prioritetsindkøb denne sommer, og Allegri er bevidst om De Sciglios kvaliteter. Højrebacken fik debut for AC Milan i en Champions League-kamp mod Viktoria Plzen i september 2011.

Nyheden om De Sciglios kommende tilgang kommer dagen efter den nu tidligere  Arsenal-målmand Wojciech Sczcesny, som har tilbragt de sidste to sæsoner på lån hos AS Roma, skiftede til Juventus på en permanent aftale.

Juventus har lavet fire indkøb denne sommer indtil videre, heriblandt Douglas Costa og Rodrigo Bentancur, der henholdsvis er kommet til fra Bayern München og Boca Juniors.

Den Gamle Dame har også købt Juan Cuadrado og Mehdi Benatia på en permanent aftale efter lejeophold, mens klubben i øjeblikket er i gang med at afskibe Leonardo Bonucci til AC Milan for 300 millioner kroner.

Fik du læst?: Vanvittige Cassano skifter klub: 8 dage senere går han på pension – og så alligevel ikke!