Af David Paris 

Den tidligere italienske landsholdsspiller Antonio Cassano er kendt for at være blandt de vildeste og største ballademagere i moderne fodbold. I dag er han 35 år i man har ikke hørt meget til den tidligere AC Milan- og Sampdoria-angriber. Men det lavede han i dag helt om på. Det skriver det engelske medie The Guardian.

For præcis otte dage siden skiftede Cassano til den lille italienske klub Verona fra Sampdoria. I dag fortalte han til offentligheden, at han lægger støvlerne på hylden og altså ikke kommer til at spille for Verona i næste sæson. Det er en løgn. Eller det statement kom han i hvert fald til at fortryde.

Senere på dagen, hvor han offentliggjorde pensionen, fortalte han nemlig i et nyt interview, at han havde overvejet beslutningen endnu en gang og at det ikke var det rette at trække sig tilbage fra professionel fodbold. Han fastslog desuden, at han glædede sig til en ‘sjov’ sæson med Verona.

Han siger: “I morges havde jeg et øjeblik med svaghed, et “fald “, men så tænkte jeg mig om igen. Hvis jeg havde besluttet at gå igennem med den mavefornemmelse ville det have været et katastrofalt valg, og jeg har valgt at følge min mavefornemmele alt for mange gange i karrieren. Og det er gået dårligt. 
Jeg havde en pludselig følelse af at savne min familie, og jeg blev for følelsesladet. Men nu vil jeg have en fantastisk sæson. Jeg har allerede tabt syv kilo, og jeg er fuldt motiveret. Vær ikke irriteret af alt dette, i kampens hede vil vi glemme alt om det.”

Grunden til den pludselige pension er altså, at han savner sin familie for meget, men det problem har Verona nu lovet at sørge for at blive løst hurtigst muligt.