Arsenals walisiske playmaker Aaron Ramsey har kontraktudløb med klubben efter denne sæson, og spekulationerne omkring fremtiden er mange. Ramsey er endnu ikke noget til enighed med Gunners, og nu skulle fremtiden ligge et helt andet sted end den engelske hovedstad.

Af Anders Lang Jensen

Aaron Ramsey Arsenal AC Milan

 

Ved årsskiftet for få dage siden er der under et halvt år tilbage af kontrakten, og dermed kan Aaron Ramsey frit forhandle med andre klubber omkring en aftale, der måtte træde i kraft til sommer. Igennem længere tid har store klubber i Europa været ude med snøren efter waliseren.

Nu skulle der imidlertid være nyt omkring Arsenal-profilens fodboldmæssige fremtid. Ifølge mediet Media Set har Ramsey underskrevet en forhåndskontrakt med den italienske storklub Juventus. Mediets kilder fortæller dem, at Arsenal-spilleren har underskrevet en 4-årig kontrakt med klubben i Torino.

28-årige Ramsey havde en lang række klubber på hånden, der også ønskede at hente midtbaneprofilen ganske gratis efter sæsonen. Det er altså angiveligt nu de italienske mestre, der løber med den transferfrie brite efter sæsonen.

 

Ligesom i flere andre tilfælde har Juventus sikret sig en spiller på en fri transfer. Her er der en lang række eksempler, men senest hentede italienerne Liverpools tyske midtbanemand Emre Can kvit og frit ved kontraktudløb. Det samme sker nu med Arsenals Aaron Ramsey.

Ifølge Media Set kan waliseren se frem til en ugeløn på 145.000 engelske pund svarende til 1,2 millioner danske kroner om ugen.

Ramsey udviklede sig til en voldsomt populær skikkelse omkring Emirates Stadium i London. Han kom til Arsenal i 2008, og efter hele 11 år hos The Gunners forlader Ramsey altså tilværelsen som Premier League-spiller.