Den nordirske træner, Brendan Rodgers, er blevet fyret af Liverpool. Rodgers har været i klubben siden sommeren 2012, har været under pres efter en sløj start på sæsonen.

Hans sidste kamp i front for Liverpool, var Merseyside-derbyet, som blev spillet i dag, på Goodison Park. Liverpool har fået en dårlig start på sæsonen, og spillede i dag uafgjort 1-1 mod Everton.

På nuværende tidspunkt, går der mange rygter om, hvem der kommer til at afløse Brendan Rodgers i Liverpool. De rygter, der siges, at være mest sandsynlige, skulle være Jürgen Klopp, som før har trænet Dortmund, eller Carlo Ancelotti, som har været træner en række andre storklubber, såsom PSG, Chelsea og Juventus. Senest har han dog været træner for Real Madrid, men blev nødt til at sige op, grundet en knæoperation, som gjorde ham ude af stand til at gå i et par måneder.

Læs også vores analyse af Klopps kommentarer om Rodgers i: Klopp vs Rodgers – Kampen om Liverpool

Rodgers var tæt på at blive engelske mestre med Liverpool i 2014, men blandt andet på grund af en fejl fra Liverpools Steven Gerrard, hvor han gled, i en seance, som kom til at koste et mål, og senere hen mesterskabet. En stime på blandt andet 11 sejre i træk, var en af grundene til, at mesterskabet var tæt på at komme i hus.

Men i denne sæson har Liverpool været langt fra fordums tiders topniveau. Der har været for mange svingninger undervejs, og hele tiden er der blevet spekuleret i, hvor længe Rodgers ville holde. Men i dag kom altså bomben, og Brendan Rodgers er blevet opsagt sit job, og skal derfor nu lede efter nye græsgange.

Med tolv point i otte kampe, og en utrolig dårlig præstation mod Cambridge i Capital One Cup, er der ikke noget at sige til, at klubbens fans har efterlyst point og stabilitet.