Chelsea har netop sagt farvel til legenden, Didier Drogba, som de lader gå på en fri transfer. Det rygtes ligeledes, at Loïc Remy er på vej væk fra klubben og derfor er José Mourinho meget opsat på, at få fingrene i en ny angriber.

Nu melder det engelske medie Sky Sports, så både på Twitter og på deres live transfer blog, at Chelsea endeligt er blevet enige med AS Monaco om en aftale for Radamel Falcao. Falcao har i lang tid været nævnt som mulig afløser for Drogba/Remy i Chelsea og nu skulle handlen være tæt på.

Sky Sports har netop annonceret, at en lejeaftale skulle være på plads imellem de to klubber. Aftalen skulle være meget lig den, Manchester United havde på Falcao i sidste sæson. Der er dog en stor forskel i aftalen og det skulle være lønnen, som angiveligt kun er halvt så høj, som den Falcao fik hos Manchester United.

Lige netop sidste sæson har været en af de helt store samtaleemner, når det kommer til Falcao. Han havde på ingen måde nogen stor sæson og mange var skuffede over hans præstationer. Man forventede at få en målmaskine, men man endte med en mand, der kun scorede 6 mål i alle turneringer i sidste sæson.

Er José Mourinho manden der kan få gang i Falcao?

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 26: Radamel Falcao of Manchester United in action with John Stones of Everton during the Barclays Premier League match between Everton and Manchester United at Goodison Park on April 26, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Hvis nogen kan få gang i Falcaos målscoring, så er det nok José Mourinho. Han er kendt for at stille ekstremt høje krav til sine spillere og han har en taktisk snilde, som måske kan hjælpe Falcao tilbage på rette vej.

Samtidigt så bliver Falcao genforenet med hans tidligere angrebsmakker, Diego Costa. De to udgjorde en giftig angrebsduo i Atletico Madrid og måske kan det gøre det igen fra næste sæson i Chelsea.