Den tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers afslører, at han for nogle år siden afviste den engelske storklub Manchester City for i stedet at tage jobbet i Swansea. Det skriver Daily Mail.

Af Anders Lang Jensen

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 12:  Manager of Celtic FC Brendan Rogers faces the media during a press conference ahead of the UEFA Champions League Group C match against FC Barcelona at Camp Nou on September 12, 2016 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)

Photo by David Ramos/Getty Images

Det skete tilbage i 2010, at den nuværende Celtic-manager og træner for danske Erik Sviatchenko i det skotske, afviste et job som assistent-træner hos de lyseblå fra Manchester.

I stedet valgte Rodgers at tage til Swansea City, og der fik han godt med succes. For jobbet hos det walisiske hold gav ham chancen for at prøve sig af hos noget større. Nemlig i Liverpool.

Rodgers fortæller i et interview: ” Jeg kender Man City ganske godt. Jeg blev spurgt, om jeg ville være assistent for Mancini, da han var i klubben. Jobbet lød meget interessant. Men så blev jeg tilbudt et manager-job hos Swansea, og det var mere tiltalende for mig.”