Raheem Sterling er en farverig fodboldspiller, og han går ofte andre veje end hvad klubejere og trænere syntes passende. Raheem Sterling vil have en bedre kontrakt – han vil have en så god kontrakt at Liverpool og Raheem Sterling har meget svært ved at blive enige.

Raheem Sterling a rising star

Raheem Sterling er et kæmpe talent, og det er altid en fornøjelse at se ham udfolde sig på banen, og Raheem Sterling er klar over, at han er noget helt særligt på banen, og han er ikke den diskrete spiller, som de fleste trænere foretrækker. Raheem Sterlling har  en god portion Zlatan, Balotelli og Maradonna flydende i blodet.

Brendan Rodgers forsøger at styre Sterling

Brendan Rodgers er i den fantastiske position at han har et kæmpetalent som Sterling på holdet, men Sterlings skandaler og udtalelser til pressen om hans utilfredshed med kontrakten er en hård nød for en træner.

Brendan Rodgers har haft en del personlige samtaler med Sterling, hvor der har været en central pointe: Raheem Sterling går ingen steder!

Rodgers har udtalt til den store engelske avis Mirror, at han og Sterling har holdt møder i privaten:

“Vi har haft et par rigtig gode møder. Jeg inviterede ham over til mit hjem, hvor vi havde en god snak også på et personligt niveau.” Og Rodgers fortsatte:

“Det handler ikke kun om fodbolden, det handler også om Sterlings velbefindende. Sterling er stadig en ung spiller, og han har været hård prøvet de sidste års tid. Vi snakkede sammen på et mere generelt niveau, og jeg tror han lige nu er et rigtig godt sted.”

 

De amerikanske ejeres holdning er klar

Liverpools amerikanske ejere er måske den drivende kraft bag Rodgers uforbeholdne støtte til Sterling. De ønsker ikke at sælge Raheem Sterling. Dette har Brendan Rodgers også pointeret overfor Mirror, hvor han udtaler:

“Vi har gjort det klart helt fra starten af, og ejerne er ekstremt støttende i dette. Raheem Sterling går ingen steder denne sommer – selv hvis vi indgår en ny aftale med Sterling.”