Chelsea-spilleren Callum Hudson-Odoi er angiveligt tæt på at skrive under på en forlængelse af kontrakten med sin klub. Der skulle efter sigende være tale om en fem-årig forlængelse.

Callum Hudson Odoi Chelsea

LONDON, ENGLAND – APRIL 22: Callum Hudson-Odoi of Chelsea during the Premier League match between Chelsea FC and Burnley FC at Stamford Bridge on April 22, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Warren Little/Getty Images)

Ifølge den engelske avis, Chelsea Echo, skriver Odoi under på en ny kontrakt med klubben, der samtidig vil nedtone snakken om en ny klub for hans vedkommende.

Den tyske klub, FC Bayern München, forsøgte i vinteren at hente Odoi, men altså uden held. Den 18-årige englænder anses som et af de største talenter i klubben nogensinde. Derfor er klubben også opsat på at holde på ham.

Den engelsk-fødte ghanesiske landsholdsspiller er blevet en vigtig spiller under Maurizio Sarris styre på Stamford Bridge. I sidste måneds kamp mod Burnley pådrog han sig dog en skade i akillessenen. Det betyder, at han har været ude i et stykke tid.

Callum Hudson-Odoi har tørnet ud for Chelsea, siden han var otte år gammel. Det er angiveligt en vished om, at han fortsat fremover vil få spilletid for klubben, der har gjort, at han satte sin underskrift på en forlængelse.

LÆS OGSÅ: Hvordan ser Ajax’ fremtid ud?