Brøndby må undvære en vigtig profil til det afgørende returopgør i Kroatien på torsdag. Der er tale om den tjekkiske profil, Jan Kliment. Det oplyser Brøndby på sin Twitter-profil.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Da Brøndby i den anden kvalifikationsrunde på vejen til Europa League-gruppespillet mødte finske VPS Vaasa, blev Jan Kliment tildelt et direkte rødt kort for en batalje med hjemmeholdets, Mikki Viitiko.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Brøndby sælger midtbanemand

Situationen, som førte til en udvisning af tjekken, har UEFA nu kigget nærmere på. Efter en revision af situationen har man besluttet sig for at tildele Jan Kliment tre dages karantæne.

Det skriver klubben på sin Twitter-profil:

Afgørelsens kendelse i kampen mod VPS har været genstand for en del diskussion, idet det umiddelbart så noget tilfældigt ud. Men nu er den tjekkiske angriber altså blevet tildelt tre dages karantæne, så dommen er i hvert fald ikke lavet om.

Marchordren blev givet til angriberen i en situation som umiddelbart så noget tilfældigt ud. Men sket er sket, og derfor må Jan Kliment nu ikke spille med i returopgøret mod Hajduk Split, ligesom han heller ikke kan komme i betragtning, såfremt Brøndby skulle gå videre til den tredje kvalifikationsrunde i Europa League.

Foruden Jan Kliment må Brøndby dog også undvære den finske forsvarsgeneral, Paulus Arajuuri, der fik raget et rødt kort til sig i det første opgør mod Hajduk Split.

Hvorvidt Brøndby forholder sig til sagen, og om de eventuelt vil appellere, vides ikke. Klubben afventer stadig en redegørelse for dommen fra UEFA.

LÆS OGSÅ: Spelmann brokkede sig over JYSK Park – så gjorde Silkeborgs fanklub dette