En elendig dommer karakteriserede sig torsdag aften ved at udvise to Brøndby-spillere. De to udvisninger umuliggjorde Vestegnsklubbens mission om at hente point med hjem til det kolde nord.

BRONDBY, DENMARK - AUGUST 14: Detail view of the Select Sport match ball prior to the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and Sonderjyske at Brondby Stadion on August 14, 2016 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

BRONDBY, DENMARK – AUGUST 14: Detail view of the Select Sport match ball prior to the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and Sonderjyske at Brondby Stadion on August 14, 2016 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

I første halvleg spillede Brøndby lige op med Panathinaikos, lige indtil en udvisning af Brøndbys venstre back, Svenn Crone. Og så skulle det vise sig at blive en tæt på umulig mission for Brøndby på Grækenlands ældste stadion.

Kort før pause kunne svenske Marcus Berg så eliminere al håb om en dansk overraskelse, da han som den kliniske afslutter, han er, omsatte en chance til mål efter et fremragende oplæg af Wakaso. Dermed gik Brøndby til pause nede 0-1 og med en mand udvist.

Fem minutter efter pausen blev Brøndbys målmand, Frederik Rønnow, udvist efter et benspænd på en Panathinaikos-spiller. Det betød, at reservemålmand Mads Toppel blev sat ind for at vikariere den unge målmand. Hans første opgave var et straffespark.

Desværre kunne han ikke redde Cristian Ledesmas kraftfulde spark, selv om han dog var gået til den rigtige side.

Otte minutter før tid kom endnu en svensk scoring, da Marcus Berg scorede sit andet mål, da han stille og roligt kunne liste bolden forbi Toppel i buret.

3-0 slutter kampen til de græske værter, og Brøndby får dermed ikke umiddelbart de bedste betingelser før returopgøret, der spilles næste torsdag på Brøndby Stadion.