Juventus-keeperen Gigi Buffon sættes igen i forbindelse, med et Juventus-exit. Juventus-stjernens agent fastslår, at det bliver en trist dag, når Buffon slutter karrieren af.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Calciomercato skriver, at Gianluigi Buffons agent har været ude og beskrive, hvordan Buffons karriere skal endes. Buffon forventes at afslutte karrieren inden længe, måske allerede i denne sæson.

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Gianluigis Buffon Silvano Martina har udtalt sig, til det italienske medie Calciomercato. Hvor agenten primært tager udgangspunkt i to italienske legenders “exit”, nemlig Alessandro Del Piero og Fransesco Totti.

Silvano Martina udtaler følgende til mediet:

“Når Buffon stopper karrieren, bliver det ikke som da Totti stoppede sin, da det var på en typisk Roma-måde. Det bliver nærmere et farvel som Del Pieros, hvor mange vil græde og være kede af at se ham stoppe.

Jeg har haft æren, af at være agent for en af de bedste målmænd i fodboldens historie. Jeg er ked af det Donnarumma, men der kommer ikke en ny Gigi, det sker aldrig. Juventus er en super stor klub, og de kan godt udvikle sig i fremtiden.

De skal nok kunne skabe et fortsat solidt mandskab, da de er så solide. Spillerne der har været hos Juventus, har været helt suveræne og det er også derfor, at de har nået de resultater som de har.”

Gianluigi Buffon spillede solidt hos Parm tilbage i slutningen af 90’erne og frem til 2001. Der tog Gigi Buffon så turen til Juventus, hvor han blev den dyrest solgte målmand, indtil at Ederson for nyligt blev solgt til Manchester City.

Gianluigi Buffon står noteret for over 500 kampe, for den italienske storklub Juventus. Buffon har været en kæmpe profil, igennem de seneste mange år. Det bliver uden tvivl trist for mange fans og fodboldelskere, når Buffon stopper karrieren.

Læs også: Tottenham vil hente Real Madrid-profil til klubben