Luka Modric var en stor profil hos Tottenham, for nogle år tilbage. Nu rygtes Mateo Kovacic mod Tottenham, og det kunne være en mulighed for Kovacic, til at få mere spilletid.

Af Lasse D. Drescher

Hitc Sport skriver at den 24-årige Real Madrid-spiller Mateo Kovacic, kunne være på vej væk fra den spanske storklub. Kovacic har været velspillende for storklubben, i de kampe hvor han har fået spilletid.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Dog har Mateo Kovacic ikke formået, at tilspille sig en plads i Real Madrids startopstilling. Derfor kunne Kovacic være på vej væk, fra den spanske storklub. Da den kroatiske midtbanespiller selvfølgelig gerne vil, have spilletid.

Tottenham har tidligere haft den nuværende Real Madrid-stjerne i klubben, Luka Modric. Den kroatiske midtbanespiller forlod tilbage i 2012 den engelske storklub, for at skifte til den spanske storklub Real Madrid.

Nu rygtes Mateo Kovacic så mod Premier League-storklubben, da det kunne give kroaten en del spilletid, forvented det. På nuværende tidspunkt har Tottenham en solid a-kæde, hvor de har Eric Dier, Moussa Dembele og Victor Wanyama.

Mediet fastslår at Mateo Kovacic har en kæmpe arbejdsradius, da han både hjælper meget defensivt men også offensivt. Kovacic har et kæmpe energi-niveau, og derfor passer han perfekt til Pochettinos Tottenham-mandskab.

Der meldes intet om hvad den 24-årige kroatiske midtbanespiller vil koste, at hente væk fra Real Madrid. Men det forventes ikke at blive billigt, da Zinedine Zidane flere gange har givet udtryk for, at han godt vil have at Kovacic bliver på Santiago Bernabeu.

Kan Kovacic være den fremtidige profil hos Real?

Luka Modric er efterhånden kommet lidt op i årene, og derfor kunne det også være muligt for Kovacic, at få spilletid hos Real Madrid. Da han som sagt er yngre, og derfor kunne blive solid for Los Blancos, i fremtiden.

Så mediet fastslår at Real Madrid måske bare skal overveje at udleje, den kroatiske midtbanespiller. Så de senere kan bruge ham på a-holdet, hvis niveauet stadig er så højt.

Læs også: Tottenham-talent får måske chancen i dag: 17-årig englænder er ekstremt velspillende