17-årige Reo Griffiths rygtes væk fra Tottenham, eftersom at han ikke får så meget spilletid på førsteholdet. Griffiths har haft en solid sæson for U-18-holdet, hvor det er blevet til 27 scoringer i 20 kampe.

Af Lasse D. Drescher

Den engelske angriber Reo Griffiths, er ikke et velkendt navn hos de fleste. Da det er navnet på en engelsk angriber, men han er blot 17 år gammel. Griffiths slår i øjeblikket igennem, hos Tottenhams ungdomshold.

(Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

Mediet Hitc Sport skriver, at Mauricio Pochettino skulle overveje, at hive Reo Griffiths op i førsteholdstruppen. Da det forventes at Tottenham har planer om, at bruge den 17-årige angriber i den nærmeste fremtid.

Reo Griffiths har været ekstremt velspillende, for Tottenhams ungdomshold. Griffiths har i denne sæson spillet 20 kampe, og det er i de kampe blevet til hele 27 scoringer. Det er specielt i Premier League-kampen mod Leicester, at det forventes Griffiths kan få chancen.

Den 17-årige angribers kontrakt udløber når denne sæson slutter, så derfor forventes det at Tottenham vil forlænge, kontrakten med Griffiths. Da det jo er helt tydeligt, at den engelske angriber har været super velspillende.

Andre klubber har så også Reo Griffiths i kikkerten, da der er andre som har opdaget talentet, som Reo Griffiths besidder. Men Tottenham har altså stor interesse i at forlænge med Griffiths, og derfor vil de gerne afprøve ham på førsteholdet først.

Er det på tide at englænderen får chancen?

Det engelske medie skriver dog samtidig, at Reo Griffiths skulle være lidt i tvivl, om hvor vidt han vil forlænge. Da Griffiths jo godt er klar over, at han har haft en succesfuld sæson med 27 scoringer, i 20 ligakampe.

Så Tottenham bør overveje at give Griffiths chancen, på Tottenhams mandskab. Da Griffiths ellers kunne have lyst til, at søge mod en anden klub, hvor han kan få mere spilletid og for alvor vise sig frem.

Læs også: Spændende: Juventus vil hente Morata tilbage til klubben