Den spanske angriber Alvaro Morata, rygtes væk fra Premier League-storklubben Chelsea. Ifølge engelsk medie, er der stor interesse fra en af Moratas tidligere klubber, nemlig Serie A-klubben Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Daily Express skriver at Juventus har en gammel kending i kikkerten. Det er den spanske angriber Alvaro Morata, som nu spiller hos Chelsea, som er i kikkerten. Den 25-årige spanske angriber var god, da han spillede for Juventus.

(Photo by Duane Burleson/Getty Images)

Siden Alvaro Morata forlod Real Madrid i sommers, for at skifte til Chelsea. Har det ikke ligefrem været en dans på roser, for den spanske angriber. Derfor kunne det være en mulighed, at tage tilbage til den italienske storklub, hvor han før har været en af de store profiler.

Det engelske medie skriver at Juventus gerne vil leje Alvaro Morata, men med muligheden for at købe ham fri. Juventus skulle stå klar med omkring 130.000.000 kroner, for at få lov til at låne Morata, i en til to sæsoner.

Nu er der så tale om, at der skal komme en efterfølgende frikøbsklausul, på omkring 350.000.000 kroner. Alvaro Morata spillede hos Juventus, i perioden 2014 til 2016. I den periode nåede Morata 93 kampe for Juventus. I de kampe blev det samtidig til 27 scoringer.

Alvaro Morata var i manges øjne en af de bedste angribere i Serie A, da han spillede for Juventus. Specielt Morata havde et godt samarbejde med den argentinske angriber Carlos Tevez.

Morata var skarpest hos Juventus

Den spanske angriber var også udemærket hos Real Madrid, men konklusionen er bare at Morata har været bedst hos Juventus. Derfor er det også forståeligt, at den italienske storklub går ud og viser interesse i Morata.

Eftersom at Gonzalo Higuain efterhånden er kommet op i årene, og derfor ikke længere er den unge angriber han tidligere var. Derfor skal der hentes fremtidige erstatninger ind, og der kommer Morata ind i billedet.

Læs også: Medie: Liverpool lejer FC Barcelona-spiller med høj frikøbsklausul