Den 23-årige columbianer Yerry Mina, er på kontrakt med FC Barcelona. Nu skriver spansk medie, at Liverpool og FC Barcelona er nået til enighed. Liverpool vil nemlig leje Yerry Mina i den kommende sæson.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Diario Gol skriver, at Premier League-storklubben Liverpool har en FC Barcelona-spiller i kikkerten. Det er den columbianske forsvarsspiller Yerry Mina, som for nyligt er skiftet til den spanske storklub.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Mina har som sagt været i kikkerten hos Liverpool. Nu har Liverpool ifølge mediet, blevet enige om FC Barcelona om at leje den columbianske forsvarsspiller, i den kommende sæson. Der skulle efter sigende også blive inkluderet en solid frikøbsklausul, på Yerry Mina.

Frikøbsklausulen på columbianeren, ligger ifølge mediet på omkring 750.000.000 kroner. Det er en høj pris, men det er også et udtryk fra FC Barcelonas side, som fortæller at de ikke ønsker at lade Yerry Mina forlade klubben, for småpenge.

Liverpool har været ude og forstærke forsvaret, hvor Merseyside-storklubben valgte, at gå ud og sikre sig hollænderen Virgil van Dijk. Den hollandske forsvarsspiller har været solidt i forsvaret, men der er stadig ikke fuldstændig styr på det.

Kloppe og Liverpool håber på at kunne få styr på deres forsvar, så de kan stå stærkt i begge ender. Det vil formentlig også gøre at de for alvor vil kunne deltage i toppen, af den engelske Premier League.

Kan Liverpools forsvar blive solidt?

Liverpools offensiv er nemlig vildt solid, og de har lavet rigtig mange mål. Men forsvaret halter, som tidligere nævnt. Og det er så derfor, at Liverpool til tider ender med at få dårlige resultater, når de lukker for mange mål ind.

Yerry Mina har ifølge det spanske medie udtalt, at han tager til Liverpool. Så derfor står det rimelig klart, at aftalen mere eller mindre er på plads.

Læs også: Liverpool og Bayern München kæmper: Bordeux-talent i kikkerten