Den 21-årige brasilianske kantspiller Malcom, har været solid for Bordeux. Han er eftertragtet blandt to europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star, skriver at Liverpool formentlig har en ny kantspiller i kikkerten. Liverpool og Jürgen Klopp har tidligere vist interesse, i AS Monaco-stjernen Thomas Lemar, hvor franskmanden har været solid.

(Photo by Miguel Schincariol/Getty Images)

Nu viser Liverpool ifølge mediet interesse, i en af Thomas Lemars Ligue 1-konkurrenter. Det er den 21-årige brasilianske kantspiller, Malcom, som til dagligt spiller for den franske klub Bordeux.

Malcom har i de seneste par måneder og uger, været rygtet mod flere Premier League-storklubber. Specielt José Mourinho og Manchester United, skulle have et rigtig godt øje til den brasilianske Bordeux-profil.

Bordeux ligger på niendepladsen i Ligue 1, hvilket ikke ligefrem er godt for klubben. Men Malcom har været velspillende, og har formået at lave syv assist og 10 scoringer, fra sin position på kanten.

Daily Star fastslår samtidig, at Malcom ikke er den eneste profil som Liverpool har vist interesse i. Lyon-stjernen Nabil Fekir forventes at være tæt, på at skifte til den engelske storklub. Samtidig med at The Reds også viser stor interesse, i Borussia Dortmund-talentet Christian Pulisic.

Liverpool forventes at have store planer, om at gå ud og forstærke truppen i løbet af sommeren. Liverpool har haft en rigtig god sæson, hvor de er sluttet i top-fire, og samtidig skal spille Champions League-finale mod Real Madrid.

Har Salah været sæsonens bedste indkøb?

Specielt egypteren Mohamed Salah har overrasket alt og alle, både i Premier League, men også bare i fodboldmiljøet. Salah er ifølge mange sæsonens bedste indkøb, som der er blevet lavet over hele kloden.

Dog kan Liverpool ifølge mediet få store problemer, i kampen om Malcom. Da det tyske medie Bild skriver, at Bayern München skulle have stor interesse, i at sikre sig den unge brasilianer, så der bliver kamp til stregen.

Læs også: Tidligere Superliga-målmand brillerer i Premier League: Jeg nyder tiden i klubben