Den 29-årige målmand Martin Dubravka, har i denne sæson stået rigtig solidt for Newcastle i målet. De fleste vil genkende navnet Martin Dubravka, fra hans to år han havde i Superligaen med den danske klub Esbjerg.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige slovak Martin Dubravka, har i denne sæson spillet for Premier League-klubben Newcastle. I de fleste Superliga-fans øre, vil navnet Martin Dubravka være velkendt, eftersom at målmanden var hos Esbjerg tilbage i 2014-2016.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Efter tiden hos Esbjerg, gik turen tilbage til slovakiske klub Slovan Liberec, og efter en sæson der, tog Martin Dubravka videre til Sparta Prag.I januar blev den tidligere Superliga-målmand så udlejet, til oprykkerklubben Newcastle, hvor det er gået over alt forventning siden januar.

Martin Dubravka blev først og fremmest hentet til klubben, som en reserve, som kunne komme ind hvis der kom skader. Det gjorde der så også, og da Martin Dubravka fik chancen, slog han for alvor igennem, og det sikrede ham en fast plads i startopstillingen.

Newcastle var i sidste kamp på Wembley Stadium, for at spille mod Tottenham. Dubravka var endnu engang velspillende, men formåede ikke at holde målet rent. Tottenham vandt en snæver 1-0 sejr, over Newcastle.

Martin Dubravka udtaler følgende til mediet The Shields Gazette:

“Du kan forvente at du får en travl kamp når man kommer til Wembley, og skal spille mod Tottenham, og det er derfor jeg står i målet, for at hjælpe holdet. De forsøger at hjælpe mig, og vi er et hold som arbejder sammen. Vi havde to-tre gode chancer til at score.

Nu må vi bare vente og se, hvad der kommer til at ske, og hvad fremtiden vil bringe. Jeg har det rigtig godt her i klubben.”

Læs også: Ronaldo afslører: Derfor jublede jeg ikke efter min scoring mod Barcelona