40-årige Gianluigi Buffon udtaler i et interview, at han stopper karrieren når han ikke længere kan hjælpe holdet, eller føler sig klar. Samtidig med at han forventer, at det kan blive et problem at have 24 timer til selvbenyttelse, i døgnet.

Af Lasse D. Drescher

Den italienske legende Gianluigi Buffon, er efterhånden blevet 40 år gammel. Nu udtaler den italienske målmand sig om, at han i bund og grund faktisk er bange for, at stoppe karrieren som målmand.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Gianluigi Buffon udtaler følgende til Football Italia:

“Jeg tror at man skal overveje fremtiden og sin karriere, hver måned, og måske endda uge, når man når min alder. Da det er vigtigt man som atlet, er i topform, og at man altid kan spille til sit bedste.

Jeg er Buffon, og det vil jeg være indtil sidste minut. Når jeg ikke er mig selv mere, vil jeg stoppe karrieren, og så vil jeg aftale med præsidenten hvad vi skal gøre, og hvordan situationen skal ordnes.

Jeg er meget glad i øjeblikket, og jeg spiller godt md holdet, og atmosfæren er god. Dagen hvor jeg ikke længere kan hjælpe mine holdkammerater og holdet, så er det tid til at stoppe. Jeg har haft en fantastisk karriere.

Jeg er skræmt over tanken, at skulle stoppe karrieren og stoppe på det jeg har gang i. Helt nede i dybet, føler jeg at jeg er rolig og afslappet. Men jeg er stadig meget usikker, da jeg ikke ved hvad jeg helt skal gøre, for ikke at gå hen og kede mig efter fodbolden.

Mit største problem er at jeg i de seneste 23 år, har haft alt serviceret. Jeg har vidst hvad jeg skulle hver morgen, og hver eneste time i døgnet. Når jeg skal til at se 24 timer jeg har fri, og selv skal udnytte, det kan nok godt blive et problem.”

 

Læs også: Everton ansætter ny sportsdirektør – kun ét døgn efter managerfyring