Premier League-klubben West Ham jagter ifølge flere medier en solid målfarlig angriber. West Ham kigger ifølge Metro mod Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen, hvor Javier Hernandez har kontraktudløb om et års tid.

Af Lasse D. Drescher

Det fremgår tydeligt på de sociale medier, at West Ham har stor interesse i at handle ind denne sommer. Det er en målfarlig angriber, som Premier League-klubben jagter. Der er ifølge rygterne flere kandidater, oppe og vende.

(Photo: Getty Images)

Den 26-årige Burnley-angriber Andre Gray har været en af de kandidater, som har været oppe og vende. Nu skriver Metro at West Ham samtidig kigger mod Bundesligaen. Bayer Leverkusen-angriberen Javier Hernandez rygtes samtidig tilbage mod Premier League.

Javier Hernandez har spillet to sæsoner hos Bayer Leverkusen. I den seneste sæson har det gået godt for Hernandez, men i 2015/2016 sæsonen var mexicaneren helt suveræn, for den store Bundesliga-klub.

I den seneste sæson har Hernadez scoret 13 mål, og lavet fire assist. Leverkusen-angriberen formåede i 15/16-sæsonen at lave 26 mål og fem assist. Det var der hvor mange indså, at Manchester United måske ikke skulle have sagt farvel til Hernandez.

Bliver Bayer Leverkusen-angriberen billigere, grundet kontraktudløbet?

Javier Hernandez har blot et år tilbage, af hans kontrakt med Bayer Leverkusen. Det forventes ikke at der kommer en forlængelse, derfor skal Leverkusen sælge Hernandez inden det bliver for sent.

Det forventes ifølge Metro at Bayer Leverkusen kræver omkring 110.000.000 kroner, for den 29-årige velspillende mexicanske angriber.

Mirror forventer at Javier Hernandez kunne være en solid forstærkning, for West Ham. Den erfarne angriber forventes at kunne lave en del mål, og dermed forhåbentlig sikre West Ham offensiv styrke.

Læs også: Wenger amok: Arsenals dyreste signings nogensinde