Den danske Werder Bremen-spiller Thomas Delaney, rygtes endnu engang til Goodison Park. Dog forventes det at der er større chance, for at skiftet kan blive en realitet denne gang.

Af Lasse D. Drescher

Den danske Werder Bremen-spiller Thomas Delaney får godt med spilletid, efter at den tidligere FC København-stjerne tog turen til Bremen, ved årsskiftet. Everton blev sat i forbindelse med Delaney, men det blev aldrig til en færdig handel. Nu skriver Sportwitness at Evertons træner, Ronald Koeman, vil forsøge igen til sommer.

(Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Ronald Koeman skulle som sagt have meget interesse, i at hente den danske midtbanespiller til Goodison Park. Werder Bremen kæmper på nuværende tidspunkt om at overleve, og blive i Bundesligaen. Koeman forventer ifølge Sportwitness at han kan lokke Delaney til Premier League, hvis Werder Bremen rykker ned.

Werder Bremen kan skabe profit

Thomas Delaney blev solgt til Werder Bremen for en overgangssum, på omkring 15.000.000 kroner. Sportwitness skriver nu at Ronald Koeman vil være klar, til at sende omkring 45.000.000 kroner mod Werder Bremen, for at sikrer sig danske Thomas Delaney’s underskrift.

Læs også: Forskning: Hovedstød er farligt for din hjerne