Den 24-årige forsvarsspiller Marcel Tisserand, som til dagligt optræder for Ingolstadt forventes at forlade klubben. Ingolstadt formåede ikke at sikre sig en ny sæson i Bundesligaen, og nu rygtes Tisserand mod Premier League og Ligue 1.

Af Lasse D. Drescher

Mediet RMC Sport skriver at Premier League-storklubben Everton vil hente endnu en spiller, til Premier League. Der er tale om den 24-årige forsvarsspiller Marcel Tisserand, som til dagligt spiller for Ingolstadt.

(Photo by Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images)

Congoleseren har tidligere optrådt for de franske klubber Toulouse og AS Monaco. Nu rygtes den congolesiske spiller mod Premier League, men St. Etienne skulle også have stor interesse samtidig. St. Etienne står ifølge mediet klar med omkring 35.000.000 kroner.

Mediet skriver samtidig at Premier League-storklubben Everton, skulle stå klar med omkring 60.000.000 kroner. Derfor forventes det, at der er størst chance for at den 24-årige midtstopper skifter til Premier League.

Ingolstadt-spilleren spillede i den forgangne sæson 28 Bundesliga-kampe for Ingolstadt. Den tyske klub formåede dog ikke at sikre sig endnu en sæson i Bundesligaen, og derfor må de ned i den næstbedste tyske række.

Forsvarsspillerens historie

Marcel Tisserand er førdt i Congo, men har boet i Frankrig hele hans opvækst. Den velspillende Ingolstadt-forsvarsspiller står noteret for omkring 10 landskampe, for det congolesiske landshold.

Læs også: Mourinho opsat på handel: Smider 2 profiler i bytte for Perisic