AC Milan har store planer om at holde fast i deres 20-årige angriber, Patrick Cutrone. Dog er der stor interesse fra Bundesliga-storklubben Borussia Dortmund.

Af Lasse D. Drescher

AC Milan har to spillere som i disse tider, er eftertragtede grundet de er unge og bliver betegnet som talenter. Den ene er den italienske målmand Gianluigi Donnarumma, og den anden er den italienske angriber Patrick Cutrone.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Det er denne gang den 20-årige italienske angriber Cutrone, som er i en europæisk storklubs søgelys. Det er den tyske storklub Bundesliga-storklub Borussia Dortmund, som viser interesse i den unge italienske angriber.

AC Milan er meget glade for at have den velspillende italiener i klubben. De har endda planer om at forlænge kontrakten med Patrick Cutrone, frem til år 2023. Det er tidligere meldt ud at der ville blive sat en rigtig høj frikøbsklausul på italieneren, dog er det blevet glemt lidt igen.

Patrick Cutrone har fået 21 Serie A-kampe for AC Milan, og det er bleve til syv Serie A-scoringer i de kampe. Såfremt at Patrick Cutrone udnderskriver forlængelsen med AC Milan, vil der ifølge mediet ikke komme nogle frikøbsklausul  20-årige Cutrone.

Grunden til at AC Milan formentlig dropper at sætte en klausul ind i forlængelsen, er at de ikke vil løbe en chance. Chancen for at en europæisk storklubbe ser de samme evner i Cutrone, som  Milan gør, er ikke noget de ønsker.

Forståelsen over Dortmunds interesse er stor

Calciomercato skriver samtidig de godt forstår hvorfor Borussia Dortmund viser interesse. Da den tyske storklub de seneste par sæsoner har været solid, til at gå ud og finde unge talenter. Som de så har kunne udvikle i klubben, og gøre endnu bedre.

Dog er det som tidligere nævnt meget tydeligt, at AC Milan har interesse i at holde fast i deres 20-årige angriber.

Læs også: Napoli-stjerne er eftertragtet af Premier League-giganter