Den 26-årige midtbanespiller Jorginho, rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub Napoli. Der er ifølge italiensk medie igen interesse fra Premier League-storklubber. Denne gang er det så Manchester United og Liverpool. 

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Napoli-stjerne Jorginho, rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub. Der er ifølge det italienske medie Calciomercato, endnu engang interesse fra to Premier League-storklubber.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Storklubberne som viser interesse, i den velspillende midtbanespiller, er Liverpool og Manchester United. Napoli har i de seneste sæsoner for alvor etableret sig selv, som en topklub i italiensk fodbold.

I denne sæson er Napoli på nuværende tidspunkt nummer to, i den italienske Serie A. Napoli har efter 29 kampe blot to point mindre, end førstepladsen Juventus. Det eneste som adskiller de to klubber, er at Juventus har vundet en kamp mere, og Napoli så spillede kampen uafgjort.

Jorginho får fuld spilletid hos den italienske storklub, og i denne sæson har Jorginho formået at lave tre mål og fire assist. Det er ifølge det italienske medie en ret solid statistik, da Jorginho gør sig meget i deffensiven.

26-årige Jorginho spillede ungdomsfodbold hos den italienske klub Verona, og i perioden 2007 til 2010 var Jorginho så i førsteholdstruppen. I sæsonen 2010 til 2011 var Jorginho så udlejet, til den italienske klub A.C. Sambonifacese fra Serie D.

Skiftet til Napoli satte for alvor gang i Jorginhos karriere

Man må derfor ligesom fastslå, at tilbage i 2010-2011 sæsonen, så det ikke så godt ud for Jorginhos fremtid. I 2014 skrev den nu velspillende midtbanespiller under, på en kontrakt med den italienske storklub.

Siden 2014 har det blot gået i den rigtige retning, for den nu 26-årige midtbanespiller. Jorginho fik i 2016 sin debut, for det italienske landshold. Jorginho har efterfølgende tilspillet sig selv fire kampe, for det italienske landshold.

Læs også: De ti største stjerner, der muligvis ikke kommer med til VM til sommer