Sommeren nærmer sig, og det betyder massere af lækker fodbold i fjernsynet. VM er nemlig lige rundt om hjørnet, og det er endda med dansk deltagelse. Det betyder massere af topkampe med alle de bedste spillere i Europa, men der er også nogle stjerner, som ikke kommer med, her er nogle af de største:

Renato Sanches (Portugal)

For to år siden, var Renato Sanches fast mand på det portugisiske landshold, da de vandt EM, og alle så ham som en af fremtidens største stjerner, men lige siden skiftet til Bayern Munchen, er det kun gået ned ad bakke for portugiseren, der nu sidder på bænken i Swansea.

Aymeric Laporte (Frankrig/Spanien)

 

Laporte er skiftet til Manchester City i det netop overståede transfervindue, hvilket har gjort ham til verdens næst dyreste forsvarsspiller nogensinde, kun overgået af Liverpool Virgil van Dijk. Den 23-årige er ikke blevet udtaget til landsholdet i denne landsholdsperiode, og det ser derfor svært ud for franskmanden, der også er til rådighed for Spanien.

Cesc Fabregas (Spanien)

Chelsea’s Cesc Fabregas
during the EPL Premier League match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge, London, England on 01 April 2017.
(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Det er meget usandsynligt, at Cesc Fabregas kommer med til VM. Efter sidste sæson, hvor han kæmpede med spilletiden i Chelsea, har Fabregas ikke været en af de første manager Lopetegui har søgt. Han foretrækker de yngre alternative, som Koke og Saul Niguez.