Borussia Mönchengladbach-stjerne rygtes væk, efter at det forventes at spilleren ikke vil forlænge kontrakten hos Bundesliga-klubben.

Af Lasse D. Drescher

Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach er ifølge Calciomercato klar til at lytte, til de bud som kommer på deres unge stjerne. Gladbach kan formentlig se frem til flere bud, fra et par store europæiske klubber. Calciomercato skriver at Liverpool, Juventus og AC Milan har interesse i Gladbach-spilleren.

(Photo: Getty Images)

Den unge Bundesliga-spiller der er tale om er den blot 21-årige offensive spiller Mahmoud Dahoud. Den talentfulde U-21 landsholdsspillers kontrakt udløber i 2018, men det skulle ifølge Calciomercato være muligt og få fat i Dahoud i denne sæson, til omkring 90.000.000 kroner.

Borussia Mönchengladbach vil gerne forlænge kontrakten med Mahmoud Dahoud, men han er på nuværende tidspunkt ikke i humør, til at underskrive forlængelsen.

Calciomercato skriver at de ikke tror at Dahoud forlænger kontrakten, og derfor kan den velspillende Dahoud godt ende hos en af de tre førnævnte klubber. Hvilken det så bliver, tør de ikke spå.

Læs også: Han er Chelseas vigtigste spiller