Chelsea-veteranen Frank Lampard giver sit bud på, den spiller som har været vigtigst for Chelsea, i den nuværende sæson.

Af Lasse D. Drescher

Antonio Contes Chelsea-mandskab er på nuværende tidspunkt på førstepladsen i Premier League, og Chelsea-legenden Frank Lampard mener at der er en spiller, som har haft stor andel i Chelseas meget stærke sæson.

(Photo: Getty Images)

Hos Sky Sports foretog Jamie Carragher og Frank Lampard en Q&A (Question and Answer), og der kom de to tidligere Premier League-spillere ind på Chelseas fantastiske fremgang i den nuværende sæson. Carragher foreslog N’Golo Kanté som den vigtigste Chelsea-spiller, men der var Lampard hurtig og kom med et andet navn.

Frank Lampard udtalte følgende til Sky Sports:

“Man må ikke glemme Cesar Azpilicueta. Ja Eden Hazard og Diego Costa sætter målene ind, men Azpil har kontrol over resten af banen. Han spiller en vigtig rolle for Chelsea, specielt nu hvor der er tremands-forsvar.

Den position som han spiller nu, er den bedste for ham. Han har været en af sæsonens aller bedste spillere, over hele verden.”

Cesar Azpilicueta har siden ankomsten fra Olympique Marseille tilbage i 2012, tilspillet sig en vigtig rolle hos Antonio Conte. Cesar blev ellers brugt som back, men efter at Conte skiftede opstillingen, og kørte med tremands-forsvar, så har Cesar virkelig hævet niveauet.

Azpilicueta har ikke misset et eneste minut, i sæsonens kampe. Han har spillet fuld tid, og har samtidig lagt op til to scoringer.

Læs også: Conte giver ikke op: Vil have Real Madrid-spiller før vinduet lukket