Den belgiske Borussia Mönchengladbach-kantspiller Thorgan Hazard rygtes ifølge fransk medie, væk fra den tyske klub. Der skulle være interesse fra Premier League og Ligue 1.

Af Lasse D. Drescher

Et fransk medie skriver at den 24-årige belgier Thorgan Hazard, rygtes væk fra den tyske klub Borussia Mönchengladbach. Det er det franske medie Republicain Lorrain, som rygter Hazard væk fra Bundesligaen.

(Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Den 24-årige kantspiller er i familie med Chelsea-stjernen Eden Hazard. Der er dog noget forskel på de to brødres niveauer. Der er ifølge mediet interesse fra tre klubber, som befinder sig i Premier League og Ligue 1.

Det er Premier League-klubberne Leicester og West Ham, og Ligue 1-storklubben Lyon som viser interesse i Thorgan Hazard. Republicain Lorrain skriver at det er grundet en god sæson, at klubberne pludselig viser interesse i Thorgan Hazard.

Thorgan Hazard har endnu ikke osm sådan været rygtet væk, fra Borussia Mönchengladbach. Men nu mener det franske medie, at det kan være på tide for den belgiske kantspiller at komme videre.

Er det en fair pris, for den belgiske kantspiller?

Det franske medie mener at prisen formentlig vil ligge på omkring 165.000.000 kroner, men at den så kan stige til omkring 210.000.000 kroner.

West Ham er ifølge mediet favoritter, til at sikre sig den belgiske Gladbach-profil. West Ham har allerede hentet spillere som Joe Hart, Pablo Zabaleta og Javier Hernandez til klubben.

Læs også: Atletico Madrid forlænger med stor stjerne