Af Anders Lang Jensen

Ifølge kilder og aviser har de to store italienske klubber Juventus og AC Milan en aftale omkring en byttehandel parterne imellem.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

AC Milan har denne sommer været voldsomt aktiv på transfermarkedet med flere store og flotte signings. Og nu kan klubben på San Siro måske se frem til en ny defensiv stjernehandel i Bonucci, hvis de blot smider en interessant spiller for Juventus denne anden vej.

Leonardo Bonucci og Mattia De Sciglio er spillere, der måske kan skifte hinandens situation ud med hinanden i en stor byttehandel, der er under opsejling. Sciglio er et varmt navn på Juventus Stadium, der er lune på højrebacken, som også kan agere i den modsatte forsvarsside.

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Faktisk er handlen angiveligt en gentleman-aftale klubberne imellem. Ifølge den italienske journalist Di Marzio har Milan budt €30m på Bonucci, men Juventus kræver €40m for den rutinerede midtstopper. Og hvis Milan indfrier prisen, så vil Juventus derefter købe De Sciglio for en pris på €10m, som AC Milan kræver.

Bonucci har i særdeleshed været rygtet mod Premier League, hvor italienske Conte stod klar til at hente den italienske forsvarsspiller. Men en handel er aldrig blevet en realitet, og nu kan et sensationelt skifte blive en realitet denne sommer, med en sand klubmand der måske skifter til ligarivalerne fra Milan.

Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Efter man sagde farvel til Dani Alves i Juventus, jagter man en forstærkning til højrebacken, og her er italienske Sciglio udset som målet denne sommer. Og hvis man vil have fingrene i den 24-årige back, kan man muligvis skulle sige farvel til den italienske landsholdsspiller Bonucci som led i handlen, skriver journalisten videre.