Ifølge engelsk medie er der en handel undervejs, som omhandler Henrikh Mkhitaryan og Joao Mario.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie IBTimes skriver at Manchester United fortsat, har stor interesse i Inter Milan-spilleren Joao Mario. Den 24-årige portugiser har kun startet inde i fire kampe for Inter i denne sæson, og derfor kan et Inter-exit være en mulighed.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

I samme øjeblik rygtes Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan væk fra Old Trafford. Den 28-årige armenske kantspiller forventes også at være på vej væk. Der er tale om at det allerede sker i januar.

Mediet skriver at Serie A-storklubben Inter Milan også har vist interesse i Mkhitaryan, og derfor kunne der måske falde en byttehandel på plads. Det meldes at Manchester United kræver omkring 295.000.000 kroner for Mkhitaryan.

Inter Milan har samtidig givet udtryk for, at de kræver omkring 335.000.000 kroner for den 24-årige Joao Mario. Derfor melder mediet at der er to mulige udfald, i denne handel. Enten bliver det en direkte byttehandel.

Ellers så er den anden mulighed at spillerne bliver byttet, samtidig med at Manchester United sender lidt penge med Mkhitaryan til Inter Milan. Men der er en ting som mediet understreger flere gange.

Har de to spillere de samme problemer?

Det er nemlig at Henrikh Mkhitaryan ikke er tilfreds hos Manchester United. Den 28-årige kantspiller får ikke meget spilletid, og når han så spiller så formår han ikke at imponere og det er et problem.

24-årige Joao Mario har også lidt de samme problemer, da han ikke får meget spilletid. Derfor er det super svært for Joao Mario at vise hvad han kan. Specielt også fordi konkurrencen er hård på Inter-holdet.

Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske. Og om både Inter Milan og Manchester United går ud og sikre sig nye spillere, i løbet af januars transfervindue.

Læs også: Allegri: Min spiller bliver verdens bedste