Gary Cahill vil ikke være hos Chelsea, hvis han ikke får noget spilletid.

Gary Cahill er ifølge Football Insider klar til at forlade Chelsea, her på falderebet af transfervinduet. Football Insider mener at Cahill vil væk, fordi han ønsker spilletid så han kan vise sit niveau frem imod Europamesterskaberne.

Gary Cahill har ellers skrevet under på en kontraktforlængelse på fire år, med London-klubben, men Gary er ifølge Football Insider allerede klar til at forlade Stamford Bridge.

Den 30-årige englænder får sjældent spilletid under Guus Hiddink, og det er skidt for Cahill når han håber på at spille landsholdsfodbold.

Gary Cahill har kun spillet i to af de sidste ti Chelsea kampe, det var i 2-2 kampen mod Watford på Boxing Day, og på 2-0 sejren i FA Cuppen mod Scunthorpe.

John Terry og Kurt Zouma har været favoritter under Guus Hiddink. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

John Terry og Kurt Zouma har været favoritter under Guus Hiddink. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

John Terry og Kurt Zouma er blevet Guus Hiddinks favoritter, de var også med i sejren mod Arsenal på 0-1.

Football Insider har selv snakket med Cahill, hvor han fortæller at han ønsker et permanent skifte, og hvis det ikke er muligt er et lån også godt nok.

Gary Cahill fortæller følgende til Football Insider:

“Jeg er virkelig glad for at kunne fortsætte hos Chelsea, det er en god klub og klubben har troet meget på mig. Jeg har opnået mange ting her. Er det ikke muligt at få spilletid ønsker jeg at skifte i løbet af januar”

Læs også: Ashley Cole skifter til MLS-klub