Foto: Robertus Pudyanto/Getty Images

Foto: Robertus Pudyanto/Getty Images

Rygterne har i mange måneder svirret om hvorvidt den engelske forsvarsspiller, Ashley Cole, ville skifte til LA Galaxy eller ej.

Men nu er skiftet officielt, og Galaxy-træner, Bruce Arena, udtaler følgende til klubbens hjemmeside:

”Ashley er en af verdens mest succesfulde forsvarsspillere, og har spillet på et højt niveau igennem hele hans karriere. Han kan forbedre vores defensiv med værdifuld erfaring. Vi ser frem til hans virke i klubben.”

Cole spilled fra 1999 til 2006 I engelske Arsenal og I Chelsea fra 2006-2014, og er en af de bedste forsvarsspillere i hans generation, men hans niveau på det seneste, har givet et præg om, at hans karriere muligvis snart er forbi. Cole skiftede i 2014 til Roma, men spillede kun 11 kampe for italienerne, og i går (tirsdag, red.) lavede han en fælles opsigelse med klubben. Han har ikke spillet en betydningsfuld kamp siden marts 2015.

Den tidligere engelske landsholdsspiller spillede 107 kampe for hans land, og var med i tre VM-slutrunder.

Efter hans kontrakt med Chelsea i 2014 blev ophævet, udtalte Cole, at han fik tilbud fra adskillige MLS-klubber, men takkede nej, og valgte i stedet Roma.

Cole er den sidste af mange indkøb, som Galaxy har lavet i denne sæson, hvor man blandt andet har hentet den belgiske forsvarer Jelle Van Damme til klubben.

Læs også: Leicester byder 75.000.000 på angriber