Kenneth Zohore har fået, hvad ønskede hos Cardiff. En bedre liga, en mere duelpræget spillestil og sidst, men ikke mindst, flere lønkroner.

CARDIFF, WALES – MARCH 08: Cardiff forward Kenneth Zohore has a chance at goal during the Sky Bet Championship match between Cardiff City and Leeds United at Cardiff City Stadium on March 8, 2016 in Cardiff, United Kingdom. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Championship-klubben er dog blevet så glade for danske Kenneth Zohore, at den nu har valgt at afvise et bud på 82 millioner kroner fra liga-rivalerne fra Hull.

Zohores udvikling hos Cardiff har været meget spændende at følge, og han er efterhånden godt rustet til det hårde liv i engelsk fodbold.

Den fine udvikling har medvirket til interesse fra flere klubber. Ifølge Sky Sports er Premier League-nedrykkerne fra Hull også interesserede i danskeren, men har altså fået et bud på 82 millioner kroner afvist på den tidligere OB-spiller.

LÆS OGSÅ: Overblik: Sådan endte den første runde af CL-playoff

Zohore har aldrig rigtig fået sit gennembrud i de klubber, han tidligere har repræsenteret, men det er han så sandelig ved at få nu. I foråret scorede han hele 12 mål for Championship-klubben.

I de første tre kampe for Cardiff i denne sæson er det blevet til et mål og en assist for U21-landsholdsspilleren.

LÆS OGSÅ: Disse spillere skal du holde øje med i Serie A