Af David Paris 

1. Douglas Costa – Juventus

(Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern)

Nok den mest spændende transfer i det transfervinduet indtil videre. Juventus har forstærket, deres i forvejen, rigtigt gode offensive kræfter, med Bayern München-spiller Douglas Costa, der aldrig helt slog igennem den tyske storklub. Juventus, der lige nu er forsvarende tyske mestre har lejet den brasilianske kantspiller med mulighed for at kæbe ham for omkring 30 millioner kroner.

Costa kommer med en hurtig, der ikke er set så mange andre steder før. Dét kombineret med gode tekniske evner og egenskaberne, smidighed og balance i topklasse, får man en meget dygtig fodboldspiller. Det er Costa og han kommer uden tvivl til at blive blandt de vigtigste brikker i Juventus’ puslespil om at vinde Serie A for syvende sæson i træk.

2. Andre Silva – AC Milan

Andre Silva er blandt de mest spændende og mest talentfulde unge spillere i hele Europa. Den portugisiske angriber har i de sidste to sæsoner været en af Portos bedste spillere og derfor har skridtet til en større liga ligger i kortene et stykke tid. AC Milan er blevet endestationen i denne omgang for 21-årige Silva og måske er AC Milan præcis det rigtige valg. Klubben har i skrivende stund ikke den største internationale succes og kæmper for at komme tilbage til toppen af Serie A.

(Photo by Pedro Lopes / DPI / NurPhoto via Getty Images)

Silva er næsten garanteret spilletid og med 16 mål i 32 kampe for Porto i sidste sæson, burde han heller ikke sidde på  bænken. Derudover har han nettet otte gange i 13 kampe for hjemlandet Portugal og han forventes en stor fremtid. Med et prisskilt på cirka 280 millioner kroner, har han ikke været helt billig, men det er heller ikke små ting, vi forventer af Silva på San Siro.

3. Ricardo Rodriguez – AC Milan

Den schweiziske venstre back fra Wolfsburg Ricardo Rodriguez har længe været regnet som en af de bedste backs i Bundesligaen og flere eksperter og fans har undret sig over, hvorfor han ikke spillede i en klub, der rent faktisk kæmpede med om de tyske guldmedaljer hver sæson. Frem mod denne sæson har han så taget skridtet videre og er havnet hos AC Milan. Han er sikret fem år i klubben og med en overgangssum på 130 millioner kroner, har den italienske Serie A-klub i sandhed investeret i en forsvarsspiller af klasse.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Rodriguez har et eminent godt venstreben; hans indlæg og dybe stikninger ligger altid, lige hvor de skal og man kan derfor håbe for Milan at han kommer til at lave mange assists i fremtiden. 24-årige Rodriguez har valgt nummer 68 som rygnummer fordi hans mor er født i netop det år.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side