Af Anders Lang Jensen

I går blev den italienske toptræner fyret i tyske FC Bayern München, hvorfor der allerede er fuld gang i snakken, om hvor fremtiden ligger for den rutinerede manager.

Photo by A. Pretty/Getty Images for FC Bayern 

Ancelotti tabte den sidste kamp i spidsen for Bayern onsdag aften, da man blev smadret 3-0 mod Paris Saint-Germain i den franske hovedstad. Manglende resultater gennem en længere periode for den italienske taktikker betød altså et exit på Allianz Arena.

Mange klubber er derfor ude med snøren efter en ny træner. Det er sjældent, at en toptræner af Ancelottis klasse er fri på markedet efter en fyring. Udtalelser fra ham selv tyder på, at et comeback til engelske fodbold er ønsket fra Ancelottis side.

Photo by Thomas Niedermueller/Bundesliga/DFL via Getty Images

Og her er West Ham angiveligt særdeles varme på italienere, der også har været manager for Chelsea i det engelske. Kroatiske Slaven Bilic er en presset mand i manager-sædet hos The Irons og med Ancelotti i søgelyset, kan en fyring snart være en realitet. Det melder engelske Mirror.

Tidligere har West Ham været i dialog med italieneren omkring manager-posten i den engelske hovedstad, men en kontrakt er aldrig blev en realitet. Nu passer flere ting sammen med West Ham, der muligvis er klar til at fyre Bilic og deres ønskede træner fri på markedet.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Holdet på London Stadium er dog ikke ene om interessen i Ancelotti, som imponerende har vundet Champions League-trofæet hele 3 gange i løbet af sin flotte trænerkarriere. AC Milan meldes lun på den nu tidligere Bayern-træner.

Den italienske storklub har denne sommer handlet voldsomt ind spillermæssigt, og med en italiener fri på markedet rygtes klubben på San Siro et emne for Ancelotti.

I det tyske hos Bayern nævnes særligt to afløsere for Ancelotti. Den unge Hoffenheim-træner Julian Nagelsmann og den tidligere Dortmund-træner Thomas Tuchel er ifølge avisen de to favoritter i den tydtyske storklub.