Jamie Carragher skriver i The Telegraph, at han savner at spille fodbold, når han ser Giorgio Chiellini spille. Den måde som Chiellini jubler over en solid blokering, er noget som Carragher føler mangler i nutidens forsvarsspil.

Af Lasse D. Drescher

Den engelske Liverpool-legende Jamie Carragher udtaler at han elsker at se Giorgio Chiellini i Champions League. At se Chiellini juble over taklinger og blokeringer, gør endda at Jamie Carragher savner at spille fodbold.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Jamie Carragher skriver følgende i The Telegraph:

“Ligemeget hvad der sker i denne sæsons Champions League, vil intet slå Chiellinis reaktion da han stoppede Son’s indlæg. Det øjeblik fik mig til at hoppe op foran fjernsynet, og klappe i mine hænder.

Nogle siger det er en gammeldags måde at forsvare på, jeg mener bare det er verdensklasse. Det kan godt være det ikke er så smukt som så meget andet, men det er den klassiske og fantastiske måde at forsvare på.

Det er et skill som vi ikke ser fra nogle af nutidens engelske forsvarsspillere. Da jeg var spiller havde vi flere profiler af den slags. Vi havde John Terry, Rio Ferdinand, Sol Campell, Ledley King og Jonathan Woodgate.

De spillere var sande ledere, forsvarsspillere som kunne få deres klubber igennem de hårde sidste 20 minutter, for at holde fast i deres føring.”

Som tidligere nævnt fastslog Jamie Carragher senere også, at han savner at spille fodbold. Specielt når han ser sådan noget forsvarsspil som Giorgio Chiellini leverer. Noget af det fedeste ifølge Jamie Carragher, var at se den måde som Chiellini og Buffon fejrede det på.

De to italienske stjerner gik hoved mod hoved, og roste hinanden. Det er sådanne små elementer som Jamie Carragher mener der er for lidt af, i nutidens fodbold. Det er et element af forsvarsspillet som Carragher ikke er glad for er forsvundet.

Læs også: Vildt: Manchester United snupper to utilfredse Tottenham-stjerner